anouk@steenblikstedenbouw.nl

Bureau Steenblik Stedenbouw

Visie

Bureau Steenblik Stedenbouw ontwerpt en onderzoekt kleine en grote ruimtelijke opgaven. Plekken in de gebouwde omgeving of juist aan de rand van een stad of dorp. Iedere opgave wordt bezien vanuit de bestaande landschappelijke en sociale context.

Met een duidelijke visie verbindt Steenblik Stedenbouw de technische en financiƫle randvoorwaarden tot een realistisch plan. Naast de praktische haalbaarheid zorgen wij ervoor dat het een plan wordt waar alle partijen trots op zijn en de toekomstige gebruikers zich thuis voelen.

Werkwijze

Bureau Steenblik Stedenbouw vraagt, luistert en onderzoekt. Hiermee wordt de opgave helder voor alle partijen. Ook de gevoelige en complexe randvoorwaarden komen op tafel. Middels schetsen en het opstellen van varianten wordt gezocht naar de optimale ruimtelijke invulling voor het creƫren van waardevolle plekken.

Steenblik Stedenbouw werkt graag samen, waar nodig gebruikt ze aanvullende kennis van partners uit haar netwerk.

Producten en diensten

Bureau Steenblik Stedenbouw bedenkt concepten en werkt deze uit tot een definitief ontwerp. Ze heeft ervaring met het maken van stedenbouwkundige masterplannen, verkavelingsplannen en beeldkwaliteitsplannen. Verder is ze bedreven in het maken van stedenbouwkundige ontwikkelvisies en het in kaart brengen van stedenbouwkundige randvoorwaarden. Dat kan vanuit de rol van ontwerper of supervisor.

Neem contact met mij op voor meer informatie.